Informatie.....................................................................................................................................................

1925
Lijnbaansgracht
Het huis

In het historische bovenhuis aan de Lijnbaansgracht, op loopafstand van Centraal Station en dicht bij het bruisende stadscentrum vindt u het B&B LE MAROXIDIEN.

Het B&B ligt op een ideale plaats voor het verkennen van de prachtige stad Amsterdam. Vlakbij vindt u de gezellige 9 straatjes, verschillende restaurants, cafés, concertzalen en theaters.

Op zaterdag treft u op de Lindengracht (om de hoek van de Lijnbaansgracht) de Lindenmarkt de gezelligste markt van Amsterdam, mede door de gunstige en gezellige ligging in "het hart" van het oude Amsterdam met net om de hoek de Noordermarkt.

Ook de Amsterdamse stoffen & lapjes markt in de welbekende Westerstraat is zeer zeker een bezoek op de maandag ochtend waard!

U hoeft zich hier dus geen moment te vervelen, want ook het geliefde Westergasfabrieksterrein met diverse horecagelegenheden, een bioscoop, kinderboerderij en natuurlijk het Westerpark liggen binnen handbereik.

B&B Le Maroxidien ligt op 10 minuten lopen van het Anne Frank Huis en op 15 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. De tramhalte op het Nieuwe Willemstraat ligt op 2 minuten lopen; hier heeft u een directe verbinding met het Museumplein met tram 3.

Alle soorten openbaar vervoer (tram, trein, metro en bus) liggen op loopafstand van het B&B.

Graag maak ik u wegwijs in de omgeving. Ik weet veel over ecologie en vegetarisme, en zal u ook informatie over vegetarische restaurants, natuurwinkels, e.d. kunnen verschaffen.

Tot gauw!

........................................................................................................................................................................