Welkom in mijn biologische B&B Le Maroxidienin de Jordaan...................................................................

Uitzicht op de woonboten

Op zoek naar een originele verblijfplaats in het centrum van Amsterdam?

U bent van harte welkom in mijn biologische B&B Le Maroxidienin het zeer charmante en sfeervolle bovenhuis in hartje Jordaan!

De B&B is gelegen in de bruisende Jordaan maar aan een rustige gracht. Aan de voorzijde met uitzicht over de Lijnbaansgracht en aan de achterzijde kijkt u uit over de binnentuinen. In de buurt is er volop gezelligheid, een grote verscheidenheid aan fijne horecazaken en authentieke winkels. De mix van 'oude 'en 'nieuwe' bewoners maakt de buurt zeer bijzonder.

Mijn streven is om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Niet alleen de locatie en de sfeer moeten dit creëren, ook de service zal u betoveren.

´s Morgens wordt u een overwegend biologisch "in-de-wolken"-ontbijt geserveerd.

Ik stimuleer een milieuvriendelijk huishouden, waarbij ecologische schoonmaakmiddelen, spaarlampen en waterbesparing een rol spelen.

Graag informeer ik u over restaurants, winkels of bezienswaardigheden in Amsterdam.

Ik ben het gehele jaar geopend en hoop u gauw te mogen ontvangen.

Kathrin Rduch

 

Links

...............................................................................................................................................................................